RSS

Green – NuPs/P 5-6 (3-2, 2-4)

19 Mar

Viime perjantaina miteltiin alkusarjan viimeinen ottelu NuPsia vastaan. Peli oli asenteellisesti ehkä heikoin meiltä tähän asti. Voipi sanoa, että ei tästä pelistä enempää ansaittukaan. Olisi alkusarjan voinut kunnon taisteluunkin päättää mutta tällä kertaa näin ja vahva NuPs oli parempi ansaiten voittonsa.

Yhteenvetona sarjasta voi todeta että AAA-divarin alkusarja osoittautui meille oikeaksi valinnaksi. Saimme juuri sitä mitä lähdimme hakemaan eli kovia pelejä missä ei ilmaisia pinnoja jaeta. Saalistimme 2 voittoa, 3 tasuria ja 5 tappiota, sijoitus 8/11. Bonuksena hyvästä sarjasta olisi ollut jatkopaikka AAA-divariin mutta tällä kertaa ei sijoitus siihen riittänyt. Ehkä ensi kaudella olemme kypsiä lunastamaan AAA jatkopaikan..

Kausi jatkuu AA jatkosarjassa, jossa viime kaudella jäimme niukasti ulos loppupeleistä. Lienee hyvä tavoite laittaa siitä pykälää paremmaksi ja lähteä raivaamaan peli kerrallaan tiemme tämän kauden loppupeleihin. Helppoa se ei tule olemaan mutta oikealla asenteella ja kunnollisella treenaamisella mahdollista. Sunnuntaina höntsäiltiin ja nyt tiistaina mennään taas ajatuksella kohden tulevaa…!

Ilmoitamme heti, kun jatkosarjan ohjelmat on julkaistu.

Mainokset
 
Jätä kommentti

Kirjoittanut : 19/11/2012 Kategoria/t: Uncategorized

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

 
%d bloggers like this: