Lauantai, kauden toinen peli ja paikkana Matinkylä. Voisi sanoa, että keskinkertainen suoritus meiltä ja tavoitteeksi pelin jälkeen asetettiinkin parantaa omaa esitystämme sunnuntaille. Kuitenkin hyvä tasuri kovaa Blues porukkaa vastaan.

Pisteet: Eemil 1+1, Tuoppi 1+0, Viljami 1+0, Ville K 0+1, Jude 0+1, Nikke 0+1

Torjunnat?

Ahmat/R – Green 2-3 (0-0, 2-2, 0-0, 0-1)

Sunnuntaina Hyvinkäällä pelattiin viime kevään ”aluefinaalin uusinta” Ahmoja vastaan. Oma pelimme oli pykälän verran parempaa kuin lauantaina mutta maalinteon tehokkuus hieman vaivasi ja Ahmojen veskari pelasi hyvän ottelun. Kolmen erän jälkeen lukemat olivat tasan 2-2 ja 4. erää ehdittiin pelata 10 minuuttia. OKK iski voittomaalin neljännessä erässä, ajassa 45.33. Kaksi ensimmäistä osumaa tehtiin ylivoimalla ja viimeinen alivoimalla.

Pisteet: Nikolas 1+0, Ake 1+0, Tony 1+0, Elliot 0+2

Torjunnat pöytäkirjassa: Ahmat 51 – Vili 19

• Teroituskone on toistaiseksi telakalla eli huolehtikaa luistimet jossain muualla teräviksi.
  • Pelaajat huolehtikaa itse varamailoijenne kuljettamiset vaihtoaitioon ja sieltä pois.